Ocr F297 Case Study 2012 Chevy Cover Letter For A Job Word Literary Analysis Of 1984 Research Business Report Examples

Koniak Baron Otard nagrodzony

przez Beata Grzybek

Rodzina luksusowych koniaków Baron Otard udowodniła, że zasługuje na najwyższą nagrodę. Trunki otrzymały wyróżnienia we wszystkich kategoriach w swojej klasie podczas International Wine and Spirit Competition 2011.


Organizowany od 1969 roku International Wine and Spirit Competition uważany jest za jeden z najstarszych i najbardziej prestiżowych konkursów tego typu. Nagrody IWSC są wysoko cenione przez cały przemysł alkoholowy. Podczas Konkursu ponad 300 doświadczonych i wykwalifikowanych ekspertów przeprowadza ślepe testy, które decydują o przyznaniu wyróżnienia. To gwarancja najwyższej jakości nagrodzonych alkoholi. Wśród tegorocznych zwycięzców nie zabrakło koniaków z rodziny Baron Otard. Trunki otrzymały wyróżnienia we wszystkich kategoriach w swojej klasie: Baron Otard VS – złoto, Baron Otard VSOP – srebro, Baron Otard XO Gold – brąz, Baron Otard Extra 1795 – brąz.

Miejsce oraz proces produkcji koniaków Baron Otard to gwarancja ich najwyższej jakości. Trunek dojrzewa w produkowanych specjalnie do tego celu dębowych beczkach przez minimum dwa lata, jednak w przypadku niektórych gatunków koniaku może to trwać nawet kilkanaście lat. Po zakończonym procesie dojrzewania koniaku beczki zostają otwarte, a następnie alkohol jest mieszany. Proces ten nadzoruje Maitre de Chai. To sprawia, że koniaki Baron Otard, charakteryzujące się niepowtarzalnym smakiem i aromatem, no i zostały docenione przez jury konkursu International Wine and Spirit Competition 2011.

Mogą Cię również zainteresować